Najbolja ponuda putovanja: letovanja, zimovanja, evropske destinacije...
Pratite nas
GO UP

Hotel Bečići (ex Naftagas), Bečići 2022

separator
9 dana
Skrolujte dole

Hotel Bečići (ex Naftagas), Bečići 2022

Opis

Hotel Bečići** se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima – 4 km udaljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Hotel ima 106 soba, 5 apartmana, kao i 5 soba na potkrovlju. Svaka soba ima klimu, frižider, kablovsku TV i telefon. U sklopu hotela se nalazi: restoran, fitnes centar, tereni za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama. Besplatni program animacije nudi zanimljive i raznovrsne aktivnosti za decu i odrasle, počinje u 09:00 i traje sve do kasnih večernjih sati. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

 

 • Vreme polaska
  Iz Beograda u 19:00 h, dan ranije od datuma u tabeli.
 • Vreme povratka
  Iz Bečića u 19:00 h poslednjeg dana boravka.
 • U cenu ulazi
  Hrana
  Klima
  Organizacija puta
  Smeštaj
 • U cenu ne ulazi
  Bazen
  Boravišna taksa
  Individualni troškovi
  Međunarodno osiguranje
  Prevoz
  Wi-Fi
1
1. dan:
Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd – Niš u 19:00 h. Putovanje magistralnim putem Beograd – Bečići, sa kraćim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2
2-10. dana:
Dolazak u Bečiće u prepodnevnim satima. Smeštaj u sobe (najranije od 14:00 h). Boravak u hotelu Bečići na bazi 9 polupansiona. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
3
11 dan:
Napuštanje soba najkasnije do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 19:00 h u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju (a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).
4
12. dan:
Dolazak u Beograd, na turistički terminal, u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.  

Podelite utisak

Hrana
Opšti utisak
Organizacija
Prevoz
Smeštaj